Pótzsákok az iRobot Roomba robotporszívók minden sorozatához

Pótzsákokra van szüksége iRobot Roomba robotporszívójához? Jó helyen jár! Nálunk mindig a piacon található legelőnyösebb és legjobb áron vásárolhat. A 4robot.hu 24 órán belüli gyors szállítást garantál. Csatlakozzon az elégedett vásárlók százaihoz.

Vrecko ako filtračná jednotka

Náhradné vrecká do robotických vysávačov iRobot dokážu odfiltrovať viac ako 99,9 % nečistôt, ktoré sa dostanú do vysávača. To pomáha udržiavať správnu funkciu vysávača a zabraňuje usadzovaniu nečistôt a prachu na jeho súčiastkach.

Doporučená výmena náhradných vreciek

Na zabezpečenie spoľahlivej prevádzky vášho robotického vysávača iRobot a zabráneniu nežiaducemu šíreniu mikroorganizmov vo vzduchu, je potrebné vrecko pravidelne vymieňať. Výrobca vysávačov doporučuje výmenu vrecka raz za mesiac. Dlhším obdobím by sa mohli mimo vysávača množiť nežiadúce mikroorganizmy, prípadne poškodiť súčiastky. Pravidelná výmena vrecka znižuje spotrebu vášho vysávača.

Paraméterek

iRobot modell kiválasztása mutasd az összeset

Elérhetőség
Szöveg keresése

A szűrő eredményeinek átkutatása teljes szövegben

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatkezelési tájékoztató

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban lévő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi alapelvek

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés