Porgyűjtő Xiaomi Roborock S7 G10 T7S T7S PLUS-hoz

Porgyűjtő Xiaomi Roborock S7 G10 T7S T7S PLUS-hoz

Értékelés

5/5 (2x)

Porgyűjtő Xiaomi Roborock S7 G10 T7S T7S PLUS-hoz Bővebben

Elfogyott

5080 Ft

Gyártó: Vysajto.sk

Leírás

Kompatibilitás:

  • Xiaomi Roborock S7 G10 T7S T7S PLUS

Méretek: 115*98 mm

Javasolt csere: 6 hónap

A csomag tartalma: 1 db

Az előszűrő felfogja a finom port, csökkenti a por, pollen és egyéb allergének behatolását a belélegzett levegőbe, ugyanakkor blokkolja a port és védi az érzékeny részeket. Kiváló minőségű anyagokból készült. A rutin karbantartás részeként könnyen eltávolítható és cserélhető. Mossa ki a szűrőt folyó víz alatt és hagyja alaposan megszáradni, mielőtt visszahelyezi. A legjobb eredmény érdekében a gyártó a szűrő cseréjét legalább 6 havonta javasolja, a használat intenzitásától függően.

A pótszűrők a robotporszívók alkatrészeinek tanúsított gyártójától származnak, és teljes mértékben helyettesítik az eredeti terméket.

Kiegészítő információk

Kategória: Egyéb Xiaomi alkatrészek
Xiaomi modell kiválasztása: Roborock S7

Hasznosnak találhatja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatkezelési tájékoztató

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban lévő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi alapelvek

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés