Xiaomi Roborock S5 Max/S6 Max/S6/e4/e5 SMART black 21120 Ft 20%

Xiaomi Roborock S5 Max/S6 Max/S6/e4/e5 SMART black

Értékelés

3.26/5 (145x)

Xiaomi Roborock S5 Max/S6 Max/S6/e4/e5 SMART black Bővebben

Raktáron

Kézbesítés napja: Péntek 19.7.2024

21120 Ft ÁFÁ-val

16890 Ft

Gyártó: Vysajto.sk

Leírás

Kompatibilitás:

  • Xiaomi Roborock S5
  • Xiaomi Roborock S5 Max
  • Xiaomi Roborock S6
  • Xiaomi Roborock S6 Pure
  • Xiaomi Roborock S6 MaxV
  • Xiaomi Roborock e sorozat - e4/e5/e25/e35

Méretek:

  • Főkefe: 195*35 mm
  • Hepa szűrő: 165*52*13 mm
  • Oldalkefe: 135*65 mm
  • Mopp textíliát: 295*120 mm

Javasolt csere: 3 hónap

A csomag tartalma: 4 db szűrőt, 2 db főkefét, 4 db oldalkefét, 4 db mopp textíliát tartalmaz

Prémium tartozékkészlet Xiaomi Roborock S5 (max), S6 (max), S6 robotporszívókhoz. A porszűrő a legkisebb porrészecskéket is képes felfogni, és megakadályozza a másodlagos szennyeződést. A legjobb eredmény érdekében a gyártó azt javasolja, hogy a használat intenzitásától függően legalább 3 - 6 havonta cserélje ki a szűrőt. A szűrő mosása és öblítése nem ajánlott, mert súlyosan károsíthatja a porszívót.

A főkefe tisztítja és felszedi a szennyeződéseket otthona felületeiről, legyen szó szőnyegekről vagy bármilyen padlóról. Felfogja a hajat, morzsákat, port. A hatékony porszívózás érdekében a kefét a használat intenzitásától függően 2-3 havonta célszerű cserélni.

Az oldalkefe biztosítja a szennyeződések minőségi és alapos felszívását a nehezen hozzáférhető helyeken, pl. szobák sarkai. Használattól függően 6 havonta javasolt cserélni. Egyszerű karbantartás és csere.

A mopp textíliákat kifejezetten úgy tervezték, hogy a víz egyenletesen szivárogjon beléjük, ugyanakkor megszűrjék a szennyeződéseket és ne tömítsék el a porszívó rendszerét. A Xiaomi Roborock S5 (max), S6 (max), S6 (pure) robotporszívókhoz való egyedi mopp textília mikroszálakból készült, amelyek a legnagyobb szennyeződéseket is felfogják. Mosógépben mosható, így többszöri használatra készült. A csomagban 4 darab törlőkendőt talál.

A prémium csomag termékei nem a Xiaomi gyártótól származnak, hanem a robotporszívók alkatrészeinek tanúsított gyártójától.

Kiegészítő információk

Kategória: Kedvezményes csomagok
Előnyös Xiaomi csomagok: Roborock S6/S6Max/S6 Pure, Roborock séria e - e4, e5
Xiaomi Roborock S5 Max/S6 Max/S6/e4/e5 SMART black
Xiaomi Roborock S5 Max/S6 Max/S6/e4/e5 SMART black

16890 Ft

Hasznosnak találhatja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatkezelési tájékoztató

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban lévő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi alapelvek

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés