KÄRCHER VC 6/VC 6 Premium szűrő 2 db 7150 Ft 11%

KÄRCHER VC 6/VC 6 Premium szűrő 2 db

Értékelés

5/5 (1x)

Szűrő KÄRCHER VC 6/VC 6 Premium márkákhoz. 2 db Bővebben

Raktáron

Kézbesítés napja: Kedd 18.6.2024

7150 Ft ÁFÁ-val

6300 Ft

Gyártó: Vysajto.sk

Leírás

Kompatibilitás:

  • VC 6
  • VC 6 Premium

Méretek:

  • Szélesség: 101 mm
  • Hosszúság: 140 mm
  • Mélység: 46 mm

A csomag tartalma: 2 db

Mosható HEPA szűrő KÄRCHER VC 6/VC 6 Premium porszívókhoz egy alternatív gyártótól származik, úgy lett kialakítva, hogy a porszívóban a lehető legjobb szűrést tegye lehetővé és így egészségesebb otthont biztosítson. Felfogja a legkisebb részecskéket is, mint pl. pollen, penészgomba spórák, atkaürülék és allergének.

A szűrő nedves és száraz porszívózásra egyaránt alkalmas.

A porszívó optimális teljesítményének biztosítása érdekében javasoljuk, hogy minden alkalommal mossa ki a szűrőt, ha azt észleli, hogy láthatóan berakódott. Mossa ki a szűrőt folyó víz alatt, és hagyja alaposan megszáradni, mielőtt visszahelyezi.

 A szűrő a porszívókhoz készült alkatrészek tanúsított gyártójától származik, és teljes mértékben helyettesíti az eredeti terméket.

KÄRCHER VC 6/VC 6 Premium szűrő 2 db
KÄRCHER VC 6/VC 6 Premium szűrő 2 db

6300 Ft

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatkezelési tájékoztató

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban lévő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi alapelvek

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés