Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra SMART 19990 Ft 31%

Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra SMART

Értékelés

Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra SMART Bővebben

Raktáron

Kézbesítés napja: Kedd 18.6.2024

19990 Ft ÁFÁ-val

13690 Ft

Gyártó: Vysajto.sk

Leírás

Kompatibilitás:

  • Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra

Méretek:

  • Főkefe: 195*35 mm
  • Hepa szűrő: 135*57*11 mm
  • Oldalkefe: 110*60 mm
  • Mopp textíliát: 300*110 mm

Javasolt csere: 3 hónap

A csomag tartalma: 2 db szűrőt, 2 db főkefét, 2 db oldalkefét, 2 db mopp textíliát tartalmaz

Smart tartozékkészlet Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra robotporszívókhoz. A porszűrő a legkisebb porrészecskéket is képes felfogni és megakadályozza a másodlagos szennyeződést. A legjobb eredmény érdekében a gyártó azt javasolja, hogy a használat intenzitásától függően legalább 3 - 6 havonta cserélje ki a szűrőt. A szűrő mosása és öblítése nem ajánlott, mert súlyosan károsíthatja a porszívót.

A főkefe tisztítja és felszedi a szennyeződéseket otthona felületeiről, legyen szó szőnyegekről vagy bármilyen padlóról. Felfogja a hajat, morzsákat, port. A hatékony porszívózás érdekében a kefét a használat intenzitásától függően 2-3 havonta célszerű cserélni.

Az oldalkefe biztosítja a szennyeződések minőségi és alapos felszívását a nehezen hozzáférhető helyeken, pl. szobák sarkai. Használattól függően 6 havonta javasolt cserélni. Egyszerű karbantartás és csere.

A Xiaomi porszívókhoz készült egyedi mopp textília mikroszálakból készült, amelyek a legnagyobb szennyeződéseket is felfogják. Mosógépben mosható, így többszöri használatra készült.

A Smart csomag termékei nem a Xiaomi gyártótól származnak, hanem a robotporszívók alkatrészeinek tanúsított gyártójától.

Kiegészítő információk

Kategória: Kedvezményes csomagok
Xiaomi modell kiválasztása: Roborock S8 Pro Ultra
Előnyös Xiaomi csomagok: Roborock S8/S8+/S8 Pro Ultra
Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra SMART
Xiaomi Roborock S8 Pro Ultra SMART

13690 Ft

Hasznosnak találhatja

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatkezelési tájékoztató

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban lévő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi alapelvek

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés