Az áru reklamációja (áruhiba)

 

✔ Hibásan rendelt tartozékok esetén a szerződéstől való elállás alapján az áru vételárát azonnal visszatérítjük Önnek, az áru címünkre történő megérkezését követően*
✔ A panaszokat az áru átvételét követő 2-3 munkanapon belül kezeljük.
✔ A termék csomagolása mechanikai sérülést szenvedhet, a terméket nem kell az eredeti csomagolásban visszaküldeni.
✔ Az árunak használatlannak és tisztának kell lennie.
*az áru átvételétől számított maximum 14 napon belül

Hogyan reklamálható az áru?

  1. Töltse ki az ITT elérhető elállási nyilatkozatot.
  2. Szükség, kérdés és kétség esetén munkanapokon 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a panasz részleteit
  3. A gondos csomagolás megakadályozza a szállítás közbeni sérüléseket. Ideális esetben az eredeti csomagolásába csomagolja. Javasoljuk, hogy az árut a kitöltött űrlappal együtt küldje vissza:
  • Packeta.hu - csomagolja be az árut a vásárlást igazoló bizonylattal (számlával) együtt és adja át a Packeta.hu átvevőhelyen (nem Z-BOX) visszküldeményként a 96309459-os kóddal. Minden szükséges dolgot elintéz az átvevőhely személyzete. Kérjen igazolást a személyzettől a csomag feladásáról.
  • Magyar Postával, ajánlott levélként a vásárlást igazoló bizonylattal (számlával) együtt a Filip Trade Company s.r.o., Kragujevská 1 (Printio épülete), 010 01, Žilina (Zsolna) címre.

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatkezelési tájékoztató

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban lévő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi alapelvek

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés