Ingyenes árucsere 30 napon belül

Az áru átvétele után vette észre, hogy nem illik az Ön modelljéhez? Nagyon sajnáljuk. Igyekszünk legalább a lehető legegyszerűbbé tenni a panaszát.

Csere csak az "Ingyenes árucsere 30 napon belül" tétel más áruval együtt történő megvásárlásakor lehetséges.

✔ A panaszokat az áru átvételét követő 2-3 munkanapon belül kezeljük.
Ingyenes szállítás hozzánk és Önhöz.
✔ Az áru átvételétől számított 30 napon belül.
✔ A termék csomagolása mechanikai sérülést szenvedhet, a terméket nem kell az eredeti csomagolásban visszaküldeni.
✔ Az árunak használatlannak és tisztának kell lennie.

Hogyan reklamálható az áru?

  • Töltse ki az ITT elérhető elállási nyilatkozatot.
  • Szükség, kérdés és kétség esetén munkanapokon 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük a panasz részleteit
  • A gondos csomagolás megakadályozza a szállítás közbeni sérüléseket. Ideális esetben az eredeti csomagolásába csomagolja. Javasoljuk, hogy az árut a kitöltött űrlappal együtt küldje vissza:
  • Packeta.hu - csomagolja be az árut a vásárlást igazoló bizonylattal (számlával) együtt és adja át a Packeta.hu átvevőhelyen (nem Z-BOX) visszküldeményként a 96309459-os kóddal. Minden szükséges dolgot elintéz az átvevőhely személyzete. Kérjen igazolást a személyzettől a csomag feladásáról.
  • Magyar Postával, ajánlott levélként a vásárlást igazoló bizonylattal (számlával) együtt a Filip Trade Company s.r.o., Kragujevská 1 (Printio épülete), 010 01, Žilina (Zsolna) címre.

Ellenőrző kód

i

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatkezelési tájékoztató

Sütiket használunk, hogy javítsuk a weboldal látogatottságát, elemezzük a teljesítményét és adatokat gyűjtsünk a használatáról. Ehhez harmadik fél eszközeit és szolgáltatásait használhatjuk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban lévő partnereinknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön hozzájárul ehhez a feldolgozáshoz. Az alábbiakban részletes információkat talál, vagy módosíthatja a beállításait.

Adatvédelmi alapelvek

Részletek megjelenítése

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés